Основни признаци на запушената тоалетна

пн, 16 дек 2013 16:27, 9286 преглеждания

Не е необходимо да сте учен от БАН, за да се разбере, че Вашата тоалетна е запушена. Има няколко основни признаци, които показват запушването. Ако тоалетната прелива, когато пуснете водата или тя се отича по-дълго от очакваното, можете да бъдете почти сигурни, че имате проблем с тоалетната.

Какви са причините за запушване на тоалетната

пн, 16 дек 2013 16:28, 2530 преглеждания

Има много причини, поради които сте се престарали и погрижили тоалетната Ви да се запуши. Най-често тя се запушва от опитите Ви да изхвърлите пелени, бебешки кърпички, дамски принадлежности – тампони или дамски превръзки, памучени топки и дрехи, строителни отпадъци и също така и от случайно падане на тоалетен ароматизатор  това много лесно може да причини запушване.

Виж целия текст

Как се отпушва тоалетна

пн, 16 дек 2013 16:33, 2574 преглеждания

отпушване на тоалетнаНе се притеснявайте една запушена тоалетна винаги може да бъде отпушена, но за съжаление това отнема много труд и подготовка и няколко инструмента за да отпушите тоалетната качествено. След като сте констатирали, че имате те запушване и в зависимост от вида и типа му се налага и демонтаж на тоалетната чиния. Необходимо да работите с гумени ръкавици и някои инструменти като вакумно бутало или жило. Най-чесно се използва телено жило за отпушване на тоалетна, този инструмент е най-ефективен.

Виж целия текст